Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Сервираме погачата топла, на конци и мека като памук!
Памук погачата със сирене и сусам е готова....

След това направете кладенче и в него добавете сместа с маята, киселото мляко, олиото и яйцата (единия жълтък заделете за намазване на погачата)....

После погачата се пече в загрята фурна на 180 градуса за около 30-40 минути....

Печем погача охлюв със спанак и сирене в предварително загрята фурна на 170 градуса до готовсност - зависи от фурната ви...

Погачата се пече на 140-150 градуса за около час и 20 минути.
Погачата Гигант със сирене и масло е готова....

В отделна купа смесвам част (150 мл от хладкото прясно мляко), маята, захарта и лъжица от брашното....

Извадете погачата и я намажете с масло. Завийте в чиста кърпа и оставете да се охлади.
Майчината погача е готова....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: