Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постна Питка със Суха мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постна Питка със Суха мая

Постна Питка със Суха мая

Открий всички 21 избрани предложения относно постна питка със суха мая в Gotvach.bg.
Постна содена питка с маяПостна содена питка с маяДобър апетит с топла постна содена пита с мая!...
Постна питка с лимонадаПостна питка с лимонада
Постната питка с лимонада е много вкусна....
Постна питка с лимецПостна питка с лимец
Готовата питка напръскайте с вода и покрийте с кърпа, за да поомекне. Постната питка с лимец е готова....
Постна питка с късметиПостна питка с късмети
5
Сложете питката с късмети да се изпече в умерено силна загряна фурна до готовност. Готовата питка увийте в кърпа....
Постна питкаПостна питка
3
Намажете питката с олио и поръсет със семена. Изпечете я в умерено загрята фурна за около 40 минути. Намажете готовата питка с малко масло....
Постна питка с магданозено пестоПостна питка с магданозено песто
Постната питка с магданозено песто не е традиционна, но е в напълно в духа на трапезата на бъдни вечер....
Постна питка с типово брашноПостна питка с типово брашно
С вилица се набожда постната питка и печем в загрята фурна 180 градуса до готовност. Поднасяме на трапезата с шарена сол....
Постна питка за Бъдни ВечерПостна питка за Бъдни Вечер
5
След като тестото си е починало, се оформя на кръгла постна питка. Оставя се малко от тестото са украса на содената питка....
Постна питка с подправки за БлаговещениеПостна питка с подправки за Благовещение
1
Постната питка с подправки за Благовещение е готова....
Вкусна постна питкаВкусна постна питка
Извадете питката, завийте я в кърпа и го оставете да отдъхне. Вкусната постна питка е готова....
Любимата постна питкаЛюбимата постна питка
Питката е най-сладка топла. Постната питка се гарнира добре с шарена сол....
Селска постна питкаСелска постна питка
В намазана с олио тава тестото се разстила на питка с диаметър на тавата, в която ще се пече. Отгоре се набожда с вилица....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: