Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поднесете супата от агнешка главичка с черен пипер и ситно накълцан магданоз....

Измиваме добре агнешката главичка, както и бъбречетата и сърцето....

Охладете агнешката главичка и отделете месото. Готовият агнешки език обелете. Нарежете на малки парченца....

2

Агнешката главичка и дробът се сваряват в тенжера под налягане. Главичката се почиства от костите....

Върху голямо парче алуминиево фолио се поставя главичка, в устата чушле, около нея 2 парчета морков, парче картоф, стръкчета розмарин и джоджен и...

Нарязвате месото и го слагате в тенджерата. Добавяте лука и чесъна, нарязани на ситно.
Подправяте с 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен...

Агнешкото месо се обезкостява и нарязва на големи парчета. Те се задушават с част от маслото и малко вода. Слагате лютите чушки и овкусявате с черен...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: