Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Агнешка Главичка

Приготвяне на Агнешка Главичка

Прегледай всички 22 подбрани съвети за приготвяне на агнешка главичка в Gotvach.bg.
Пача с Агнешка ГлавичкаПача с Агнешка ГлавичкаПачата с Агнешка Главичка е много вкусна....
Чорба от Агнешка ГлавичкаЧорба от Агнешка Главичка
5
Чорбата от Агнешка Главичка е много вкусна....
Супа от агнешка главичкаСупа от агнешка главичка
Поднесете супата от агнешка главичка с черен пипер и ситно накълцан магданоз....
Варена агнешка главичка и дреболии в тенджера под наляганеВарена агнешка главичка и дреболии в тенджера под налягане
Измиваме добре агнешката главичка, както и бъбречетата и сърцето....
Зелена супа с агнешка главичкаЗелена супа с агнешка главичка
Агнешката главичка се сварява в подсолена вода и се обезкостява....
Агнешка главичка със спанак и оризАгнешка главичка със спанак и ориз
Охладете агнешката главичка и отделете месото. Готовият агнешки език обелете. Нарежете на малки парченца....
Супа от агнешка главичка, сърце и бял дробСупа от агнешка главичка, сърце и бял дроб
2
Супата от агнешка главичка, сърце и бял дроб е готова....
Лесна супа от агнешки дроб главичка и зелен лукЛесна супа от агнешки дроб главичка и зелен лук
Агнешката главичка и дробът се сваряват в тенжера под налягане. Главичката се почиства от костите....
Печена Ярешка ГлавичкаПечена Ярешка Главичка
Върху голямо парче алуминиево фолио се поставя главичка, в устата чушле, около нея 2 парчета морков, парче картоф, стръкчета розмарин и джоджен и...
Агнешка чорбаАгнешка чорба
Застройва се агнешката чорба с разбитото яйце и се поръсва с подправките....
Агнешка капамаАгнешка капама
Нарязвате месото и го слагате в тенджерата. Добавяте лука и чесъна, нарязани на ситно. Подправяте с 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен...
Агнешка кавърмаАгнешка кавърма
Агнешкото месо се обезкостява и нарязва на големи парчета. Те се задушават с част от маслото и малко вода. Слагате лютите чушки и овкусявате с черен...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: