Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Еклери

Приготвяне на Еклери

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно приготвяне на еклери в Gotvach.bg.
Солени еклери с хайверСолени еклери с хайверСлагаме парченце кашкавал и хайвер и нашите солени еклери са готови. Тези солени еклери с хайвер са идеални за повод....
Еклери с пухкав кремЕклери с пухкав крем
Еклерите се срязват по средата и се пълнят с крема. Отгоре се глазират с малко разтопен шоколад, смесен с малко течна сметана....
Еклери с шоколадова заливкаЕклери с шоколадова заливка
Преди да ги извадите, пригответе заливката за тях, като загреете масло на слаб огън и прибавите начупения шоколад....
Еклери с карамелена заливкаЕклери с карамелена заливка
1
След това го отдръпваме да се охлади и го използваме за еклерите. Готовите еклери оставяме да се поохладят и поливаме с карамелена заливка....
Еклери с крема сиренеЕклери с крема сирене
1
В подходяща тенджера слагаме млякото, водата, солта, олиото и маслото и оставяме да се сварят. Махаме ги от котлона и започваме да прибавяме постепенно...
Еклери с ванилов кремЕклери с ванилов крем
1
Сега да приготвим еклерите. В тенджерка слагаме водата, олиото и солта да заврят....
Еклери с пушена сьомгаЕклери с пушена сьомга
С така приготвената смес се пълнят охладените еклери....
Еклери с крем маскарпонеЕклери с крем маскарпоне
4
Накрая добавяте Марсалата или ром и сложете в хладилник, докато приготвите еклерите....
Еклери с шоколадов кремЕклери с шоколадов крем
2
С получения крем напълнете еклерите. По желание може да заделите малко от шоколада с маслото, за да направите украса върху готовите еклери....
Еклери с крем БрюлеЕклери с крем Брюле
1
Оставете крема напълно да се охлади и напълнете еклерите с него. По желание залейте готовите еклери с шоколадов кувертюр или глазура....
Еклери с френски кремЕклери с френски крем
6
Сипвайте от крема в шприц с тънък накрайник и напълнете еклерите....
Пържени еклери с ромПържени еклери с ром
Поднесете пържените еклери със захар или сироп....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: