Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклери с шоколадЕклерите се пекат в добре загрята фурна на около 200 градуса. Първите 10-15 минути не се отваря....
2
Еклери с млякоЕклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време....
3
Еклери с Маршмелоу
Кремът за еклери се приготвя, като в касерола се поставя ⅔ от прясното мляко да заври, добавя се към него захарта....
Еклери с шоколадин
Вече напълнените еклери се нареждат в чиния и се заливат с хладък шоколадин. Той е приготвен от разтопения шоколад, маслото и млякото....
Еклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с крем и крем с еклери
Започваме с приготвянето на еклерите. Завират водата, солта и маслото и към тях се прибавя наведнъж брашното....
Еклери с лимонов крем
Извадете еклерите и оставете да изстинат напълно.
Направете крема за еклери. Сложете в касерола половината мляко и захарта на котлона....
Солени еклери с Ементал
Оставете готовите солени еклери с ементал да поизстинат леко. Поднесете солените еклери по желание поръсени с малко червен пипер....
Еклери с различен крем
Разрежете еклерите на две, напълнете с крема и затворете с капачето. Еклерите с различен крем са готови!...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: