Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Загъва се и се оформя на вретено. Овалва се в галетата, а после в останалите разбити яйца. Пържи се продължително в загрятото олио....

Леко овалваме филето в брашно разбъркано с малко босилек, риган и червен пипер. В тиган с олио пържим вретеното по 2-3 минути от всяка страна....

Така приготвените вретена се овалват в брашно и се пържат до зачервяване от всякъде....

Измийте и подсушете пържолите много добре, с чукче ги начукайте на тънко.
Смесете всички подправки, постилете и намажете фолиото с меда, поръсете...

Всяко вретено се намазва с олио в тавата.
Отгоре на всяко вретено се поръсва галета....

Това ще е нашата плънка, която равномерно ще нанесем върху филето. Завиваме вретеното на руло и фиксираме краищата му с клечка за зъби....

Върху тях поставяме филето.
Моцарелата и топеното сирене сме нарязали предварително и ги поставяме върху филето....

Извадете, оставете свинското вретено с гъби и кашкавал леко да се охлади и сервирайте....

Изпечете патладжанените вретена в предварително загрята фурна на 180°C за около 25-30 мин....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
52
45
33
20
10
Дай твоята оценка: