Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пикантна лятна манджа с чорбаджийски чушки и рибкиПикантната лятна манджа с чорбаджийски чушки и рибки е готова....
Рибки от бутер тесто
Върху половината рибки се слага от плънката, ръбовете се мажат с разбито яйце и се покриват с другите рибки. Пекат се на 220 градуса до златисто....
Шаран, пълнен с рибки
Главите и перките на малките рибки се отстраняват, а самите рибки се заливат с подсолена вода. Добавят се морковите и целината, без да се режат....
Мариновани чушлета
На всяка една чушка си правим дупчици, за да поемат от саламурата маринованите чушлета.
В тиган изсипваме олио и поставяме на котлона....
Селски чушлета
Отрежете дръжките на чушлетата, измийте и ги наредете в буркани. Пригответе саламура от водата, оцета, солта и захарта.
Когато последните две...
Пукани чушлетаОпукайте чушлетата върху горещ тиган, гореща ламарина или в тава във фурната, застлана с алуминиево фолио.
Пригответе саламурата от олиото, оцета...
1
Пуканки люти чушлета
Може да се консумира пуканите чушлета след 10 дни направо или зимата.
Държат се на хладно или в хладилник бурканчетата пуканки люти чушлета....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
51
41
33
21
10
Дай твоята оценка: