Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Казанлъшка пенeрлия (масленица) по стара рецептаВ купа налейте топлата вода и добавете захарта и натрошената прясна мая, разбъркайте до разтваряне и добавете 2 с.л. брашно. Разбъркате отново и покрийте...
Пухкава пита
Наредената пита оставям да втаса за 40 минути на топло, след което я мажа с разбито яйце и пека пухкавата пита с масло в предварително загрята на...
Пухкава питка
Разтворете маята в топлата вода, добавете захарта и 2 с.л. брашно, оставете за 5 минути да шупне. Пресейте брашното, направете кладенче и сипете шупналата...
Пухкава погача
Активирайте маята, като я сложите в затопленото прясно мляко с лъжичка мед и оставите да шупне.
Пресейте брашното и сложете 2 бр. яйца и белтъка...
Пухкава питa
Маята се слага в хладка чаена чаша вода, докато се разтопи.
Пресява се половината брашно и в кладенче се добавят всички останали продукти, като...
Пухкава сусамена погача
В голяма купа пресяваме брашното, правим кладенче и слагаме половин кубче мая, 2 жълтъка, 1 с.л захар 1с.л сол 3 с.л. кисело мляко, заливате с топла...
Пухкава празнична питкаБрашното се пресява, добавя се разбърканата мая с водата и яйцето. Разбърква се малко по-малко и се добавя постепенно захарта, солта и олиото....
4
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: