Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турско реване с грисРеването се оставя да престои 1 час, докато поеме хубаво сиропа.
Турското реване с грис е готово....
Реване с карамелен пудинг
Реването с карамелен пудинг е най-добре да консумирате ден след приготвянето....
Турско реване с орехи
Щом е изпечено турското реване, го разрежете на ромбоиди и залейте с вече изстиналия сироп....
Арабско реване с грисГотовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп.
Страхотна рецепта за реване, което ще ви стане любимо....
15
Домашно реване с яйцаРеването се нарязва на квадрати или правоъгълници и се залива със сиропа.
Студено реване се залива с топъл сироп или обратното....
12
Реване с портокалов сироп
Оставете портокаловото реване за няколко часа сиропът да се абсорбира и сервирайте....
Реване с портокалови корички
След това се залива блатът и реването се оставя за няколко часа да попие.
Реването с портокалови корички е готово....
Реване с ванилов крем
Оставяме крема да се охлади малко и разстиламе върху охладеното реване. Леко поръсваме с канела /около една чаена лъжичка/....
Арабско Реване с Какао
Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре.
Да ви е сладко!...
Реване с млечен сироп
Белтъците се отделят от жълтъците и се разбиват отделно. Към белтъците се добавя ½ в. ч. захар и се разбиват до разтопяване.
Останалата ½ в. ч...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: