Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкаво Реване

Пухкаво Реване

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно пухкаво реване в Gotvach.bg.
Турско реване с грисТурско реване с грисРеването се оставя да престои 1 час, докато поеме хубаво сиропа. Турското реване с грис е готово....
Реване с карамелен пудингРеване с карамелен пудинг
Реването с карамелен пудинг е най-добре да консумирате ден след приготвянето....
Турско реване с орехиТурско реване с орехи
Щом е изпечено турското реване, го разрежете на ромбоиди и залейте с вече изстиналия сироп....
Арабско реване с грисАрабско реване с грис
15
Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп. Страхотна рецепта за реване, което ще ви стане любимо....
Домашно реване с яйцаДомашно реване с яйца
12
Реването се нарязва на квадрати или правоъгълници и се залива със сиропа. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното....
Реване с портокалов сиропРеване с портокалов сироп
Оставете портокаловото реване за няколко часа сиропът да се абсорбира и сервирайте....
Реване с портокалови коричкиРеване с портокалови корички
След това се залива блатът и реването се оставя за няколко часа да попие. Реването с портокалови корички е готово....
Реване с шоколадова глазураРеване с шоколадова глазура
1
Реването се реже на парчета и се украсява с кокосови стърготини....
Реване с ванилов кремРеване с ванилов крем
Оставяме крема да се охлади малко и разстиламе върху охладеното реване. Леко поръсваме с канела /около една чаена лъжичка/....
Арабско Реване с КакаоАрабско Реване с Какао
Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре. Да ви е сладко!...
Реване с лимонов ароматРеване с лимонов аромат
Охладеното реване се залива със сиропа....
Реване с млечен сиропРеване с млечен сироп
Белтъците се отделят от жълтъците и се разбиват отделно. Към белтъците се добавя ½ в. ч. захар и се разбиват до разтопяване. Останалата ½ в. ч...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: