Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пухкаво Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкаво Реване

Пухкаво Реване

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно пухкаво реване в Gotvach.bg.
Пухкаво реване с орехиПухкаво реване с орехиСлед като извадим реването от печката, го режем на парчета и го заливаме със сиропа....
Пухкаво сиропирано реване с ванилияПухкаво сиропирано реване с ванилия
И ето - имаме си Пухкаво сиропирано реване!...
Пухкаво сиропирано реванеПухкаво сиропирано реване
2
Фурната не трябва да се отваря, за да не спадне реването. Когато реването е изпечено, се оставя да изстине....
Реване с кремРеване с крем
Горещото реване залейте с охладения сироп и оставете да се охлади и попие сиропа напълно....
Реване с прасковиРеване с праскови
2
Залейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
Реване с млякоРеване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с КомпотРеване с Компот
Разбиваме яйцата със захарта. Към тях добавяме киселото мляко и брашното, в което предварително сме поставили бакпулвера. Нарязваме орехите на...
Реване с нескафеРеване с нескафе
Извадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп. Сервирайте реването студено!...
Реване от тефтерчетоРеване от тефтерчето
3
Когато реването се пече, фурната не бива да се отваря, за да не спадне. Охладете готовото реване....
Реване от ИсперихРеване от Исперих
Разбийте жълтъците на водна баня с половината захар, докато стане пухкав крем и захарта се разтопи....
Кокосово реване с лимонКокосово реване с лимон
Режем го на малки квадратчета и ги украсяваме ароматното реване с кокосови стърготини. Имам страхотно кокосово реване с лимон!...
Реване с коктейлни черешиРеване с коктейлни череши
Надупчете реването с клечка или го нарежете на порции. Сложете водата и захарта да врят 10 минути и с лъжица полейте охладеното реване....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: