Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Прехвърлям измития и отцеден ориз, запържвам докато стане стъклен и добавям сварената и нарязана на ситно агнешка дреболия....

В купичка много внимателно смесваме сухите подправки като ги стриваме леко. Измиваме и подсушаваме месото, обтриваме го старателно от всички страни...

Предварително загрявате фурната на 180 градуса.
Без да слагате мазнина загрявате подправките в тиган, докато станат ароматни. След това в друг съд...

2

Почистете добре агнешката главичка и заедно с шкембето ги натъркайте с малко сол и черен пипер....

Печете в умерена фурна около час и половина, след което отстранете фолиото и добавете измития ориз, върнете в фурната....

1

5

Сварявате измитото месо в малко подсолена вода до полуомекване. Изваждате и нарязвате. Нарязвате почистения спанак на едро и го поставяте с месото...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: