Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържена Риба

Пържена Риба

Открий всички 99 подбрани съвети за пържена риба в Gotvach.bg.
Пържена риба с червено виноПържена риба с червено виноЗагрейте мазнината и изпържете до готовност рибата, която сте посолили и напръскали с малко лимонов сок. Извадете рибата, приберете я на топло, а...
Пържена риба с чеснова кашаПържена риба с чеснова каша
Загряваме половината от мазнината и в нея изпържваме изчистената и осолена риба. Запичаме брашното до златист цвят....
Перфектната пържена риба стъпка по стъпкаПерфектната пържена риба стъпка по стъпка
Дори за такова на пръв поглед просто ястие като пържена риба....
Пържена риба с подлучен млечен сосПържена риба с подлучен млечен сос
Рибата се почиства, измива и нарязва на парчета. Посолява се и се оставя за половин час. Изпържва се в загрятото олио. Приготвя се сосът. Чесънът...
Пържена риба Амур с картофена питкаПържена риба Амур с картофена питка
Така поднесена, тази пържена риба е много вкусна!...
Пет вида пържена риба с гарнитураПет вида пържена риба с гарнитура
Всяка една риба потапяме в брашното, което предварително сме сложили солта и сме разбъркали добре, изтръскваме и пържим от двете страни....
Пържена бяла риба с галетаПържена бяла риба с галета
Всяка риба се реже на 3-4 парчета. В тава парчетата риба се посоляват на вкус. В отделна купа се смесва пшенично бяло брашно с галета....
Пържена печена риба по френскиПържена печена риба по френски
Поръсете със ситно нарязания магданоз порциите риба, поляти със соса от печенето....
Риба пъстърва с вкусен сосРиба пъстърва с вкусен сос
Рибата пъстърва с вкусен сос е готова....
Толстолоб с гъбиТолстолоб с гъби
В предварително намазана с олио тавичка се нареждат равномерно парчетата риба, между тях целите гъби, а върху самото филе нарязания на шайби кромид...
Толстолоб в пергаментТолстолоб в пергамент
Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 мин....
Пържена бяла риба с ароматни подправкиПържена бяла риба с ароматни подправки
Подправките /сол, кориандър, чубрица, копър, босилек и сминдух/ се смесват и парчетата риба се овкусяват с тях....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: