Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържена Риба във Фритюрник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържена Риба във Фритюрник

Пържена Риба във Фритюрник

Открий всички 36 кулинарни идеи относно пържена риба във фритюрник в Gotvach.bg.
Пържена рибаПържена рибаПържете в голямо количество гореща мазнина, докато рибата се позлати добре от всички страни. Отцедете мазнината на абсорбираща хартия....
Пържена риба хекПържена риба хек
1
Пържената риба се поднася с пресни лимони. Пържената риба хек е много вкусна....
Маринована пържена рибаМаринована пържена риба
Пържената риба се поднася с гарнитура по избор, но задължително със студена бира. Маринованата пържена риба е готова....
Пържена риба трескаПържена риба треска
Загрейте зехтина в тиган за пържене....
Дълбоко пържена рибаДълбоко пържена риба
Пресейте брашното с щипка сол. Направете кладенче в центъра и сипете жълтъка и зехтина. Разбъркайте добре, добавете млякото и разбивайте до получаването...
Вкусна пържена рибаВкусна пържена риба
Пържат се в загрято олио или фритюрник. Сервират се с картофена сала и резенче лимон....
Пържена риба в сосПържена риба в сос
Към пържената риба в сос може да сервираме и подходяща салата....
Пържена риба със заливкаПържена риба със заливка
Овкусяваме пържената риба със сол, лимонов сок, счукания чесън и заливаме цацата. Поръсваме с копър. Пържената риба със заливка е готова....
Пържена бяла рибаПържена бяла риба
2
В тава изсипваме брашното и всяка риба овалваме една по една, като я разстиламе на плота, за да поеме хубаво брашното....
Пържена речна рибаПържена речна риба
13
Прекрасна пържена риба за мезе с хубава компания!...
Сърцето не обича пържена рибаСърцето не обича пържена риба
1
Консумацията на риба с тъмно месо като сьомга, скумрия и лефер, се свързва с по-малък риск от сърдечна недостатъчност, в сравнение с риба...
Пържена риба с чеснова кашаПържена риба с чеснова каша
Загряваме половината от мазнината и в нея изпържваме изчистената и осолена риба. Запичаме брашното до златист цвят....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: