Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържене на Черен Дроб

Пържене на Черен Дроб

Прегледай всички 24 избрани предложения за пържене на черен дроб в Gotvach.bg.
Кавърма с черен дробКавърма с черен дробЧерният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината....
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селски
После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....
Черен дроб по бургундскиЧерен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни....
Черен дроб с чушкиЧерен дроб с чушки
Когато течността изври, добавете нарязания на кубчета черен дроб, залейте с вода, колкото да покрие продуктите и варете 60-80 минути на умерен огън...
Шишчета от черен дробШишчета от черен дроб
1
Дробът се нарязва на кубчета с дебелина 1. 5 см., които се нанизват на шиш....
Черен дроб с гъбиЧерен дроб с гъби
2
В гореща мазнина изпържете нарязания черен дроб, а след него и сланината, нарязана също на филийки....
Задушен агнешки черен дробЗадушен агнешки черен дроб
Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в останалото олио в отделен съд....
Задушен телешки черен дробЗадушен телешки черен дроб
Телешкия дроб е сравнително евтин продукт на пазара и се приготвя бързо. Освен на скара, пържен или на пастет може и да го задушите....
Черен дроб по албанскиЧерен дроб по албански
Тази рецепта е за хора, които не обичат телешки черен дроб - няма как да не им хареса....
Предястие от черен дробПредястие от черен дроб
Суровият дроб се нарязва на не много дебели ленти, подправя се със сол и черен пипер. Всяко късче се завива в парче бекон....
Черен дроб в панировкаЧерен дроб в панировка
Пържим парчетата дроб в олиото от двете страни, като ги обръщаме внимателно....
Черен дроб в гювечЧерен дроб в гювеч
2
Дробът се реже на парчета с дебелина около 1 см или по-малко. Измива се и се слага в глинен гювеч....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
55
40
31
20
10
Дай твоята оценка: