Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибена Чорба от сом

Рибена Чорба от сом

Разгледай всички 21 подбрани съвети относно рибена чорба от сом в Gotvach.bg.
Мързелива рибена чорбаМързелива рибена чорбаПоръсваме рибената чорба с черен пипер и ситно нарязан магданоз....
Моята рибена чорбаМоята рибена чорба
1
Извадете рибата, оставете да изстине и след това обезкостете (само чисто месо без кожа и мазно)....
Резовска рибена чорбаРезовска рибена чорба
Рибата се почиства хубаво от хриле, люспи и вътрешности и се слага в тенджера....
Лятна рибена чорбаЛятна рибена чорба
Рибената чорба може да сервирате както гореща, така и студена с резен лимон и чашка от любимото ви питие....
Класическа рибена чорбаКласическа рибена чорба
14
Прясно уловената риба има мирис на море, а не на риба. Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни изпитани предложения за рибена чорба....
Никулденска рибена чорбаНикулденска рибена чорба
6
В него слагаме нарязаните на дребно лук, моркови, картоф, домат, обезкостената риба и подправките....
Шарена рибена чорбаШарена рибена чорба
Запържва се до златисто ситно нарязаният лук, поръсва се с брашното и се залива с бульона. Добавят се нарязаните корени за супа и доматите. Подправя...
Черноморска рибена чорбаЧерноморска рибена чорба
3
Разбиваме двете яйца и застройваме готовата рибена чорба. Поднасяме я с резенчета лимон....
Пикантна рибена чорбаПикантна рибена чорба
2
Когато сместа заври, прибавете рибата и варете чорбата на тих огън около 15 минути, като налеете и виното вътре....
Търновска рибена чорбаТърновска рибена чорба
1
Малко преди зеленчукът да се свари, се слага рибата, нарязана на кубчета и предварително натъркана с винена киселина и сол....
Гъста рибена чорбаГъста рибена чорба
1
Залейте нарязаните на парчета риба и картофи с малко вряща подсолена вода. Варете до омекване....
Габровска рибена чорбаГабровска рибена чорба
Когато картофите омекнат, рибната чорба е готова. Сервира се, поръсена с прясно нарязан магданоз и с резенчета лимон....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: