Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото с Тиквички и Чушки

Ризото с Тиквички и Чушки

Открий всички 24 кулинарни идеи относно ризото с тиквички и чушки в Gotvach.bg.
Гъбено ризотоГъбено ризотоНакрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо. Гъбеното ризото е много вкусно!...
Зеленчуково ризотоЗеленчуково ризото
Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Миланско ризотоМиланско ризото
Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
Къри РизотоКъри Ризото
1
Сложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио. Нарежете лука...
Зелено ризотоЗелено ризото
Спанакът се задушава само с водата, полепнала по листата му около 7 мин. Добре се изцежда и се реже наситно, заедно с моркова, целината и праза. Пържат...
Мързеливо ризотоМързеливо ризото
Готовото ризото смесвате с лютеницата. Разпределяте в чинии и оформяте порции....
Вегетарианско ризотоВегетарианско ризото
1
Слагат се още гъбите, грахът и чушките. Оризът се оставя да къкри още 10-15 минути, като можете да му капнете още малко вода....
Ризото КалабрезеРизото Калабрезе
Чушките и лука режете на кубчета, а месото на ивици....
Морковено ризотоМорковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза,...
Ризото БотичелиРизото Ботичели
Нарязваме на ситно лука и чушките, а тиквичките и морковите ги настъргваме....
Пилешко ризотоПилешко ризото
4
Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Шоколадово ризотоШоколадово ризото
Загрейте млякото със захарта. Разтопете маслото, добавете ориза и след малко прибавете 1 черпак от топлото мляко. Когато оризът абсорбира млякото,...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: