Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изпържете яйцата на очи в тефлонов тиган с малко олио. Смесете боба, доматеното пюре, подправките и чилито. Изпечете филийките в тостер. Редувайте...

Докато загрява фурната, Родопските рогчета втасват още веднъж и печем до зачервяване.
Рецептата е на Иван Звездев....

Почистваме спанака, нарязваме на ситно и леко задушаваме в маслото.
Към него добавяме ориза с малко вода.
Оставяме така да къкри, докато самият...

В литър вода се разтваря брашното.
А другият литър вода се слага да заври заедно с маслото.
Като заври, постепенно се добавя разтвореното...

1

Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....

Родопски марудници, които да гарнирате със солена или сладка плънка.
Разбъркват се яйцата със захарта и солта....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: