Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопски Милинки
Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....
Родопски Кешкек
Загряваме маслото, в него за 4-5 секунди запържваме останалия червен пипер и поливаме родопския кешкек отгоре.
Сервираме кешкека веднага....
Родопски рогчета
Докато загрява фурната, Родопските рогчета втасват още веднъж и печем до зачервяване.
Рецептата е на Иван Звездев....
Кето родопски колаци
Пекат се на среден огън родопските колаци.
Когато са готови от едната страна, се обръщат кето родопски колаци....
Синдирмьо по Родопски
Сервирайте Синдирмьо по Родопски топло с натрошено сирене отгоре или като гарнитура....
Традиционен Родопски Пататник
Ако ти харесва родопската кухня, опитай и другите ни вкусни предложения за родопски марудници, родопски гюзлемета или този разкошен родопски клин....
Зелник по родопски
Нарежете зелката на ситно, запържете я в половината нагрято олио за кратко, налейте малко вода и оставете да се свари.
Прибавете ориза, посолете...
Родопски лозови сармиИзмиваме добре ориза, докато водата стане бистра. Към него добавяме месото, по възможност да има натурална мазнина с него, понеже оризът обича много...
4
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: