Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопски Ястия

Родопски Ястия

Разгледай всички 80 кулинарни идеи за родопски ястия в Gotvach.bg.
Милинки по родопскиМилинки по родопскиМилинките по родопски са чудни!...
Кето родопски колациКето родопски колаци
Пекат се на среден огън родопските колаци. Когато са готови от едната страна, се обръщат кето родопски колаци....
Родопски лозови сармиРодопски лозови сарми
4
Измиваме добре ориза, докато водата стане бистра. Към него добавяме месото, по възможност да има натурална мазнина с него, понеже оризът обича много...
Бобота – родопски хлябБобота – родопски хляб
Разчупете и се насладете на топлия родопски хляб Бобота....
Родопски пухкави мекициРодопски пухкави мекици
Вкусните и пухкави мекици стринка замесваше направо в тавата. В нея брашното се пресява два пъти и към него се прибавя солта. Маята се смесва с...
Пироле – родопски специалитетПироле – родопски специалитет
Обелете и нарежете картофите на по–големи кубчета, поставете ги в вряща и подсолена вода и варите до полуготовност. От брашното с малко сол и...
Трахана по родопскиТрахана по родопски
Почистваме дреболиите и ги поставяме в съд, за да врат. След като са готови, ги нарязваме на ситно. Лука също нарязваме на ситно. В друг...
Родопски точен пататникРодопски точен пататник
Родопският точен пататник е много вкусен....
Клин по родопскиКлин по родопски
Подпъхнете и намажете родопския клин с разбит жълтък и малко олио. Сложете тавата в загрята фурна на 180 градуса. Печете баницата до готовност....
Ачма по родопскиАчма по родопски
1
Разбъркваме маята с водата и прясното мляко и към тях добавяме яйцето, солта, захарта, разтопеното масло и замесваме умерено твърдо тесто като постепенно...
Бабин родопски пататникБабин родопски пататник
Картофите се варят в подсолена вода до полуготовност, след което се обелват и се настъргват. Към тях се добавя настърганият лук. Към сместа се...
Катми по родопскиКатми по родопски
13
Сервираме топли катми по родопски....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: