Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чудни Родопски МекициВ голяма купа се слагат сухите съставки - брашно, мая, сол и захар. Разбъркват се. В средата се прави кладенче и постепенно се налива затоплената...
Родопски пухкави мекици
Вкусните и пухкави мекици стринка замесваше направо в тавата. В нея брашното се пресява два пъти и към него се прибавя солта.
Маята се смесва с...
Пироле – родопски специалитет
Обелете и нарежете картофите на по–големи кубчета, поставете ги в вряща и подсолена вода и варите до полуготовност.
От брашното с малко сол и...
Картофи по родопскиПъхнете картофите по родопски да се пекат до приятен загар в умерено загряна фурна....
1
Клин по родопски
Подпъхнете и намажете родопския клин с разбит жълтък и малко олио. Сложете тавата в загрята фурна на 180 градуса. Печете баницата до готовност....
Родопки
На 1 кг брашно излизат около 15-18 родопки.
В намаслена тава се нареждат закуските. Аз ги наредих в две тави....
Родопски голеник с киселец
Родопски голеник с киселец е вкусно ястие за всички, които обичат пролетни зелени храни!...
Родопски Клин с Праз
Изпечете родопския клин до хрупкава коричка - 20-25 минути.
Родопският Клин с Праз е много вкусен....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: