Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопски карталаци на тиганСервирайте родопските карталаци на тиган с кисело мляко за закуска....
Родопски голеник с лапад
Родопския голеник се приготвя на сач, но ако не разполагате с такъв използвайте тефлонов тиган....
Телешко кълцано по родопски
Обелете и нарежете патладжана на кръгове. Посолете го и оставете за около 40 минути настрана.
Нарежете телешкото месо на хапки. Загрейте част от...
Родопски пататник със сиренеНастъргваме картофите и кромида на едро.
Прибавяме яйцата, намачканото сирене и сухите подправки - чубрица, черен пипер, кимион.
Разбъркваме...
1
Телешко джоланче по родопски
Попарваме месото. Мариноваме го с черен пипер, сол, сминдух, чубрица, лук (нарязан на не много ситно). Оставяме така месото за около 4-5 часа. След...
Плънка за родопски клин
Оризът се сварява до готовност, докато се отдръпне водата изцяло. Вдига се от котлона и се оставя да изстине.
После се добавя изварата. Кисело...
Родопски боб на фурна
Бобът се измива добре и се накисва от предния ден в студена вода. На сутринта я изхвърляме, отделяме изплувалите зърна и слагаме боба в тенджера....
Най-вкусните родопски маруднициРодопската кухня е богата изкусителна смесица от тракийски, ориенталски и местни традиционни ястия. Няма празник или събор, на който родопчаните да...
2
Родопски Клин с Фиде
Сваряваме фидето до полуготовност в подсолена вода. Изцеждаме и докато е горещо, слагаме 2 с.л. краве масло да се разтопи в него. Натрошаваме сиренето...
Автентично Пиле по Родопски
Мариновайте пилешките пържоли в малко олио и лимонов сок. Обелете доматите, лук и чесъна и ги нарежете на дребно.
Нарежете гъбите на тънки парченца...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: