Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изпечете родопския клин до хрупкава коричка - 20-25 минути.
Родопският Клин с Праз е много вкусен....

Обелете и нарежете патладжана на кръгове. Посолете го и оставете за около 40 минути настрана.
Нарежете телешкото месо на хапки. Загрейте част от...

Сваряваме фидето до полуготовност в подсолена вода. Изцеждаме и докато е горещо, слагаме 2 с.л. краве масло да се разтопи в него. Натрошаваме сиренето...

Мариновайте пилешките пържоли в малко олио и лимонов сок. Обелете доматите, лук и чесъна и ги нарежете на дребно.
Нарежете гъбите на тънки парченца...

1

2

Бобът се измива добре и се накисва от предния ден в студена вода. На сутринта я изхвърляме, отделяме изплувалите зърна и слагаме боба в тенджера....

Попарваме месото. Мариноваме го с черен пипер, сол, сминдух, чубрица, лук (нарязан на не много ситно). Оставяме така месото за около 4-5 часа. След...

1

11
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: