Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руло Стефани с Гъбен сос

Руло Стефани с Гъбен сос

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно руло стефани с гъбен сос в Gotvach.bg.
Апетитно Руло СтефаниАпетитно Руло СтефаниЕто и още една изпитана рецепта за руло Стефани....
Вкусно руло СтефаниВкусно руло Стефани
10
Рулото Стефани е вид месно руло с богата плънка, което включва и твърдо сварени яйца, които се слагат цели....
Просто Руло СтефаниПросто Руло Стефани
Приятен апетит с това просто руло Стефани!...
Бабиното руло СтефаниБабиното руло Стефани
По желание може да нарежете и малко картофи отстрани до рулото Стефани, стават много вкусни....
Пъстро руло СтефаниПъстро руло Стефани
С помощта на фолиото повдигаме единия по-къс край и навиваме внимателно на руло (само каймата, без фолиото :)) завиваме с фолиото и преместваме в...
Празнично руло СтефаниПразнично руло Стефани
Отгоре се слага другата половина от каймата и внимателно се оформя на руло....
Моето руло СтефаниМоето руло Стефани
Сгорещяваме 2-3 с.л олио и поливаме рулото Стефани. Слагаме във фурната на 200 градуса. След като се зачерви поръсваме с кашкавал и запичаме....
Богато руло СтефаниБогато руло Стефани
2
Поднасяме нарязаното на филии руло с картофената гарнитура. Гарнираме с пресен магданоз. Богатото руло Стефани е готово....
Пикантно руло СтефаниПикантно руло Стефани
Навиваме каймата на руло, махаме хартията за печене и го поставяме в намазнена тавичка....
Руло Стефани с моцарела и млечен сосРуло Стефани с моцарела и млечен сос
Сервираме парчета от рулото, поляти със сос и с гарнитура по желание. Рулото Стефани с моцарела и млечен сос е готово....
Бейби рулца Стефани с топено сирене и гъбен сосБейби рулца Стефани с топено сирене и гъбен сос
Завива се на малко руло, което се поставя в намаслена тава. По същия начин се подхожда с останалата кайма и плънка....
Руло Стефани с картофиРуло Стефани с картофи
4
Печете около 30-40 минути, но всяка фурна е различна, така че следете руло Стефани с картофи....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
52
43
33
22
10
Дай твоята оценка: