Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сиропирано пандишпаново руломи остава от сиропа), след това се слага сладко по желание (аз избрах черешово, защото такова имах) и се поръсва с бадеми (орехи) и се навива на руло...
Пандишпаново руло с ябълкиЗалейте ги с със пандишпановото тесто, като отделите една част и смесите с какаото, за да украсите блата....
2
Пандишпаново руло с локум
Готовото пандишпаново тесто се изсипва в тавата с дупки върху хартия.
Пече се в предварително загрята фурна на 170 градуса за 20 минути....
Пандишпаново руло с конфитюрПече се сладкото руло в предварително загрята фурна на 220 градуса за около 25-30 мин., като се наблюдава....
14
Пандишпаново руло с маскарпоне
След като изстине платката за нашето домашно пандишпаново руло, хартията се премахва....
Пандишпаново руло със сладкоНамазва се със сладкото и отново се навива на руло. Поръсва се с пудра захар....
3
Руло с шоколад и банан
След като е готово вадим от тавата с хартията, мажем с шоколад, слагаме банан и навиваме. Престоява в хладилник....
Икономично пандишпаново руло с ябълки
Отгоре изсипете пандишпановото тесто и изгладете.
Печете в предварително загрята фурна на 180°С за 20-25 минути....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: