Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сарми с Кисело Зеле и Кайма в Тенджера

Сарми с Кисело Зеле и Кайма в Тенджера

Открий всички 24 избрани предложения относно сарми с кисело зеле и кайма в тенджера в Gotvach.bg.
Сарми с булгур и кисело зелеСарми с булгур и кисело зелеСместа се посолява на вкус и с нея се свиват сарми в зелевите листа....
Сарми от кисело зеле с булгурСарми от кисело зеле с булгур
Внимателно навиваме кръгли сарми. Сваряваме ги до готовност и сервираме....
Постни сарми с кисело зеле и празПостни сарми с кисело зеле и праз
, да не останат сухи постни сарми с кисело зеле и праз....
Сарми с кисело зеле и чеснов сосСарми с кисело зеле и чеснов сос
Свиват се сарми с плънката от ориз и се нареждат в тенджера, към тях се слага масло и вода /почти докато ги покрие/....
Сарми от кисело зеле с бял сосСарми от кисело зеле с бял сос
3
Завиваме сарми, като в зелев лист слагаме плънка от кайма и ориз. Подреждаме готовите сарми в голям съд от огнеупорно стъкло с капак....
Голи сарми с кисело зеле на фурнаГоли сарми с кисело зеле на фурна
4
Страхотно ястие голи сарми!...
Сарми с кисело зеле и пилешко месоСарми с кисело зеле и пилешко месо
Редете сармите в тенджера, на дъното на която сте наредили пилешките кости. Поръсете отново с червен пипер, долейте малко зелев сок и вода....
Постни сарми с кисело зеле, гъби и празПостни сарми с кисело зеле, гъби и праз
Когато оризът уври се завиват сармите. Слагат се в тенджера с 2 ч.ч. вода и се захлупват с чиния. Слагат се на слаб огън да поврат 40 минути....
Постни сарми с кисело зеле, леща и оризПостни сарми с кисело зеле, леща и ориз
Когато остане без течност, дръпваме от котлона и навиваме сарми със зелевите листа. Слагаме сармите в намазан с мазнина огнеупорен съд с капак....
Зелеви сарми с кайма и ориз в тенджераЗелеви сарми с кайма и ориз в тенджера
1
Подреждайте зелевите сарми в тенджера и ги залейте с олио. Притиснете ги с чиния и ги залейте с вода, докато ги покрие....
Лозови сарми с кайма в тенджера под наляганеЛозови сарми с кайма в тенджера под налягане
1
Някои кулинари добавят и лимонов сок, аз не го предпочитам, когато сармите са с кайма....
Разтръскани сарми с кисело и прясно зелеРазтръскани сарми с кисело и прясно зеле
Лукът, морковът и чушките се запържват с олио, добавя се каймата. Киселото зеле се накълцва на дребно и се прибавя малко да се задуши....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
53
42
31
22
10
Дай твоята оценка: