Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сватбени Сладки

Сватбени Сладки

Прегледай всички 23 авторски предложения относно сватбени сладки в Gotvach.bg.
Сладки МилинкиСладки МилинкиПриготвяме заливката непосредствено преди да изпече нашите сладки милинки. В купа слагаме леко разтопеното масло....
Сладки мекициСладки мекици
Хлебната мая я разтваряме в малко топла вода. Кравето масло го разтопяваме, яйцата ги разбиваме. В дълбок съд започваме да месим с всичките продукти...
Слепени сладкиСлепени сладки
1
Замесва се тесто, от което се оформят топчета, колкото орех. Пекат се в загрята фурна на 180 градуса около 8 мин. Още докато са топли. се...
Сладки мартенициСладки мартеници
Вафлите се смилат в блендер и към тях се добавят маслото и млякото. Замесва се тесто до еднородност. Оформят се топчета с големина по желание (за...
Сусамови сладкиСусамови сладки
Разточете кора с дебелина 5 мм и изрежете сладки по ваше желание на формата....
Сладки SСладки S
Готовите сладки се поръсват с пудра захар по желание....
Сладки кокоскиСладки кокоски
Смесете всички съставки и добре ги разбъркайте с вилица. По желание може да разбиете първо яйцата със захарта и тогава да добавите кокоса и ванилията...
Пържени сладкиПържени сладки
Нарежете на кръгчета с чаша и изпържете сладките в горещо олио. Поднесете ги намазани с конфитюр или поръсени с пудра захар....
Сладки фунийкиСладки фунийки
Яйцата се разбиват със захарта на пяна. Прибавя се разтопената мас и киселото мляко, в което е разтворена една лъжица сода. Брашното се пресява...
Черешки СладкиЧерешки Сладки
Маслото и пудрата захар се разбиват на пухкав крем. Бисквитите се смилат на дребно. Смесват се с крема и се разбърква. Добавят се орехите и ванилията...
Сладки охлювиСладки охлюви
В купа сипваме пресятото брашно, маята разбъркана с топлото прясно мляко и захарта и размекнатото масло. От продуктите се замесва меко тесто, което...
Сладки жълъдиСладки жълъди
След това с помощта на чаена лъжичка оформете няколкосантиметрови сладки във формата на жълъди....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: