Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Джолан със Зеле в Гювеч

Свински Джолан със Зеле в Гювеч

Открий всички 21 избрани предложения за свински джолан със зеле в гювеч в Gotvach.bg.
Свински джолан с кисело зеле на фурнаСвински джолан с кисело зеле на фурнаНарежете киселото зеле, объркайте го с черен и червен пипер, както и кимион на вкус. Сложете в подходяща тава и полейте с олио....
Свински джолан в гювечСвински джолан в гювеч
5
Свинският джолан в гювеч се поднася топъл!...
Гювеч със свински джоланГювеч със свински джолан
2
Гювечът със свински джолан е готов....
Джолан с прясно зеле в глинен гювечДжолан с прясно зеле в глинен гювеч
В голям гювеч се слагат джоланите, 40 мл от олиото и 1/2 от водата, посолява се. Гювечът се пъха в студена фурна и тогава се включва....
Свински джолан с прясно зеле в йенска тенджераСвински джолан с прясно зеле в йенска тенджера
Хапнете си сладкосвински джолан със прясно зеле в йенска тенджера с чаша червено вино....
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и оризОбезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз
2
Обезкостеният свински джолан с кисело зеле и ориз е готов....
Свински джолан в гювеч с бира и медСвински джолан в гювеч с бира и мед
3
И нашето джоланче е готово! Може по желание да се поръси свинският джолан в гювеч с бира и мед с пресен магданоз....
Свински джолан с картофи в гювеч и морковиСвински джолан с картофи в гювеч и моркови
Поднасяме свински джолан с картофи в гювеч и моркови с нарязан пресен магданоз....
Шпикован свински джолан в гювечШпикован свински джолан в гювеч
Шпикованият свински джолан в гювеч е готов....
Свински джолан в шарен гювечСвински джолан в шарен гювеч
Става разкошен джолан в гювеч....
Богат свински джолан в гювечБогат свински джолан в гювеч
Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна. Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....
Свински джолан с бира в гювечСвински джолан с бира в гювеч
6
Оставя се свински джолан с бира в гювеч да се готви още два часа....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
42
30
21
10
Дай твоята оценка: