Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Котлет на Скара

Свински Котлет на Скара

Разгледай всички 24 авторски предложения за свински котлет на скара в Gotvach.bg.
Свински уши на скара с чеснова маринатаСвински уши на скара с чеснова маринатаСвинските уши на скара с чеснова марината са готови....
Свински пържоли на скара с уникална маринатаСвински пържоли на скара с уникална марината
На другия ден включваме скарата и изчакваме да се загрее добре, след това вадим от марината и ги поставяме на скарата....
Свински котлет с див чесън и земна ябълкаСвински котлет с див чесън и земна ябълка
Гарнитурата от земни ябълки, моркови и див чесън перфектно се съчетава с печено свинско месце....
Свински пържоли на скара и вишни с балсамов оцетСвински пържоли на скара и вишни с балсамов оцет
Сервирайте свински пържоли на скара и вишни с балсамов оцет с червено вино по ваш избор....
Какво да сготвим със свински котлети?Какво да сготвим със свински котлети?
Свински котлети с картофи Необходими продукти: 2 свински котлета, 500 г картофи, 4 с.л. зехтин, 1-2 скилидки чесън, 1 с.л. горчица, магданоз, лимонов...
Шишчета на скара с кайма и беконШишчета на скара с кайма и бекон
Шишчетата на скара с кайма и бекон са готови....
Свински ребра на скара по рецепта на майстораСвински ребра на скара по рецепта на майстора
Посоляваме ги и поставяме да се пекат 40 минути, като по средата на времето обръщаме свинските ребра на скара по рецепта на майстора....
Свински ребърца на скараСвински ребърца на скара
2
Загрейте скарата или барбекюто, намазнете реотаните и сложете ребрата да се пекат, като ги обръщате....
Свински уши на скараСвински уши на скара
5
Готовите свински уши слагайте в тенджера с капак и ги поръсвайте по желание с още малко соев сос....
Свински бузи на скараСвински бузи на скара
Ако ти допада рецептата, опитай и предложенията ни за свински пържоли на скара, свинско на скара и свински гърди....
Свински Бут на СкараСвински Бут на Скара
Престояват минимум час и се пекат на умерена скара....
Свински ушички на скараСвински ушички на скара
След сато са нарязани ги запичаме от двете страни на скарата или на барбекюто. След като са готови, се нарязват пожелание на по-ситни парчета....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: