Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински пържоли на тиган със зеленчуциОвкусете пържолите с малко сол, млян шарен пипер и соев сос, като добре ги натриете.
Загрейте олиото в тиган с незалепващо покритие....
Пепър стекВ тиган се загрява по 1 с.л. олио и по малко масло и всеки пепър стек се пече до желаната степен на готовност - а л'англе, средно изпечен или добре...
2
Стек Палас
Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер.
Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност...
Стек Антоанет
Обезкостете свинските пържоли. Овкусете със сол и черен пипер и ги потопете в маринатата.
Разполовете прасковите, без да ги белите....
Стек тартар
Стек тартар се поднася охладен с гарнитура от препечени филийки хляб и пържени картофи....
Пуста стек
Контрафилето се нарязва на пържоли. Готовите пържоли овкусяваме със сол и черен пипер на вкус....
Бийф стек
Сложете пържолите и гответе от всяка страна около 5 минути, като регулярно раздрусвате леко тигана....
Рибай стек
За тези, които харесват добре изпечен стек, тук е моментът да го преместят в тиган с капак и да го сложат в загрятата фурна за 3 минути....
Свински врат на тиган с бира
Поднесете свински врат на тиган с бира с нарязан магданоз!
Добър апетит!...
Рейтинг
5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: