Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме месото, нарязваме на хапки и запържваме в олиото. Като омекне се прибавя измитият и нарязан ситно праз....

Шишчетата се приготвят на загрята скара :) Шишчетата със свинско месо и праз лук са готови....

В тиган се загрява олио, запържваме нарязан праз лук за 2-3 минути, добавя се свинското месо, нарязано на малки хапки, бекон, нарязан на ситно....

Когато месото е готово, не трябва да е останала почти никаква течност на дъното на тигана....

В тиган се загрява олио, запържва се месото, поръсено със сол и черен пипер, да добие златист цвят....

Нарежете свинското месо на подходящи парчета. Сложете ги в съд /тиган/ за пържене. Добавете около 1 к.ч. олио и пържете до златисто....

1

2

2

Загрява се зехтин в тенджерка, запържва се свинското месо до побеляване, изважда се в чиния....

1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: