Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свинското бонфиле с гъбен сос и глазирани моркови е готово.
Източник: MasterChef J. Mielle...

В тиган се слага малко олио и се запържват нарязаното свинско месо, лукът - нарязан на полумесеци, овкусява се със сол, пипер и кимион на вкус....

2

Добавяме останалите продукти и оставяме на котлона докато соса се редуцира.
Подходящ е за пържоли, кюфтета и други печени меса....

1

Щом гъбеният сос се сгъсти, отнемаме от котлона.
Заливаме месото с нашия гъбен сос за шницели....

След още минута-две и гъбеният сос започва да се сгъстява, изключвате котлона и дърпате тигана.
Мидите с гъбен сос са готови....

Варете соса до сгъстяване. Накрая добавете лимоновия сок и сервирайте шницелите с този сос....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: