Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с Манатарки и Сметана

Свинско с Манатарки и Сметана

Прегледай всички 23 авторски предложения за свинско с манатарки и сметана в Gotvach.bg.
Кавърма със свинско и манатаркиКавърма със свинско и манатаркиИмате страшно апетитна кавърма със свинско и манатарки....
Талиатели със сметана и манатаркиТалиатели със сметана и манатарки
Заливат се с бульона и се добавя сметаната. Сосът се вари до сгъстяване и с него се заливат сварените талиатели....
Равиоли със сметана и манатаркиРавиоли със сметана и манатарки
Насипете равиолите със сметана и манатарки в чинии и веднага сервирайте. По желание може да поръсите с настърган пармезан! Да ви е сладко!...
Свинско със сметанаСвинско със сметана
3
Изчакайте за заври, поръсете със сол, черен пипер, галетата и сметаната. Щом сосът кипне, свалете от огъня и залейте с него пържолите....
Хайдушки гювечета със свинско и манатаркиХайдушки гювечета със свинско и манатарки
Хайдушките гювечета със свинско и манатарки са много вкусни!...
Печено свинско със зеленчуци и манатаркиПечено свинско със зеленчуци и манатарки
Когато омекне лука сипваме почистените и нарязани на тънко манатарки. Разбъркваме и прехвърляме при месото....
Пилешки бутчета със сметана и манатаркиПилешки бутчета със сметана и манатарки
При сервиране на пилешките бутчета със сметана и манатарки по-желание се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Кето свинско със сметанаКето свинско със сметана
Сервираме кето свинско със сметана топличко....
Свинско контрафиле със сметанаСвинско контрафиле със сметана
Сервирайте свинското контрафиле със сметана топло....
Запечено свинско с броколи и сметана на фурнаЗапечено свинско с броколи и сметана на фурна
В тава поставяме измитото и нарязано на хапки свинско месо. Поставяме във фурната да се запече за кратко....
Свинско филе с гъби и сметана на фурнаСвинско филе с гъби и сметана на фурна
Поднасяме свинско филе с гъби и сметана в затоплена чиния....
Манджа със свинско месо и сушени манатаркиМанджа със свинско месо и сушени манатарки
Нарязвам месото на едри хапки. Овалвам месото в брашно и изпържвам до леко зачервяване. Изваждам и го оставям. В същата мазнина в тенджера под...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: