Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско с Манатарки в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поръсете с пресен магданоз и сервирайте свинско бонфиле с шафран и манатарки в гювеч с гарнитура по избор – картофено пюре, ориз или хляб....

Всички зеленчуци се почистват и нарязват на едро, всичко се слага в глинен гювеч сурово, като месото се оставя цяло!...

Гювеча се поставя захлупен с капак в студена фурна и се пече на 180С два часа....

По време на печенето разбърквайте славянския гювеч с овче и свинско месо от време на време....

Гювечът със свинско се затваря с капака и се поставя в студена фурна. Ястието се пече на 200 градуса за 1 ч. и 30 мин....

1

Сармите в гювеч с кълцано свинско месо са готови!
Източник: Yordanka Todorova - Българските ястия и рецепти...

Слагаме гювеча да се пече в студена фурна на 200 градуса за час и половина....

Задушеното свинско се похлупва с капака.
Задушава се във фурната около 2 часа....

Изсипете го в гювеча и добавете натрошените сушени манатарки. Запържете нарязания лук с домата, чушката, чесъна и моркова....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: