Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измийте добре агнето, леко го подсушете и хубаво го осолете отвън и вътре.
Сварете дреболиите в подсолена вода, извадете ги и ги нарежете ситно...

7

Измиваме добре агнето и го окачваме да се изцеди. След това го посоляваме го и поръсваме с черен и червен пипер. Намазваме го с половината масло отвътре...

4

1

Агнето се почиства добре и се измива. Агнешките дреболии се измиват добре. Слагат се в тенджера като не се ползва черният дроб. Тенджерата се пълни...

Изчистването агне се измива, посолява се отвън и отвътре и се обтрива с черен пипер.
Дреболиите, почистени, се сваряват в подсолена вода и се...

1

7

Плодовият сладкиш се пече в предварително загрята фурна на горен и долен реотан без вентилатор на 180 градуса за 50 мин....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: