Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладкиш Агнес
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

12
Сладкиши
5

Маслото се оставя при стайна температура да омекне. После се разбъркват пудрата захар и маслото с миксер. След това се добавят орехите, бакпулверът...

Залейте напълно охладения сладкиш Агнес с глазурата и оставете да се изсуши напълно за една нощ или на 40 градуса във фурната за час....

В купа разбиваме белтъците и захарта на пухкав сняг. След което добавяме маслото, орехите, брашното с бакпулвера и лимоновата кора.
С дървена...

4

Шпиковаме добре измито и подсушено агнешко, правейки прорези по цялата му повърхност. Поставяме по половин скилидка чесън в прорезите.
Смесете...

4

Агнето се почиства, измива се и се посолява отвън и отвътре. Оставя се така 2 часа. В това време се сварява за 30 минути белият и черният дроб, сърцето...

Заливате агнешките дреболии със студена вода и варите до пълна готовност. Изваждате ги и ги режете на дребни парченца.
Сгорещете 4-5 с.л. олио...

Хубаво е агнето да е заклано от предния ден, за да престои една нощ в хладилника.
За дроб сармата
Гъбите нарязани не толкова на дребно се изпържват...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: