Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладкиш Агнес
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Здравословен сладкиш АгнесОставяме маслото да омекне на стайна температура. Смиламе ядките и добавяме маслото, пресятото брашно, ванилията, захарта, меда, бакпулвера. Омесваме...
5
Любимия ми сладкиш Агнес
Маслото се оставя при стайна температура да омекне. После се разбъркват пудрата захар и маслото с миксер. След това се добавят орехите, бакпулверът...
Класически орехов сладкиш Агнес
Залейте напълно охладения сладкиш Агнес с глазурата и оставете да се изсуши напълно за една нощ или на 40 градуса във фурната за час....
Агнес
В купа разбиваме белтъците и захарта на пухкав сняг. След което добавяме маслото, орехите, брашното с бакпулвера и лимоновата кора.
С дървена...
Агнес ПагоРазбиваме маслото с 1 чаша пудра захар до пухкав крем. Добавяме млените орехи, брашното и при внимателно и леко бъркане - четирите белтъка, разбити...
4
Пълнено агне с девесил
Агнето се почиства, измива се и се посолява отвън и отвътре. Оставя се така 2 часа. В това време се сварява за 30 минути белият и черният дроб, сърцето...
Агнес с шоколадова украсаПрез това време разбъркваме жълтъците, 2 ванилии и пудрата захар на гъст крем, с който заливаме топлия сладкиш....
4
Печено агне с ориз
Шпиковаме добре измито и подсушено агнешко, правейки прорези по цялата му повърхност. Поставяме по половин скилидка чесън в прорезите.
Смесете...
Пълнено гергьовско агне с булгур
Заливате агнешките дреболии със студена вода и варите до пълна готовност. Изваждате ги и ги режете на дребни парченца.
Сгорещете 4-5 с.л. олио...
Великденско пълнено агне с боб
Накиснете боба от предната вечер, а на сутринта го сложете с нова вода да се свари, отцедете го и го посолете. Агнето, добре почистено, натъркайте...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: