Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш с Канела и Мармалад

Сладкиш с Канела и Мармалад

Разгледай всички 34 кулинарни идеи за сладкиш с канела и мармалад в Gotvach.bg.
Сладкиш с мармаладСладкиш с мармалад
6
След това намазваме вече готовият блат с конфитюр и изсипваме отгоре останалата смес. Печем на 200°-220°....
Сладко руло с конфитюр и орехиСладко руло с конфитюр и орехиВнимателно отвиваме и намазваме с предварително разбъркания конфитюр с ядките, отново навиваме на стегнато руло....
Сладкиш с конфитюр от смокини и ароматен кокосов топингСладкиш с конфитюр от смокини и ароматен кокосов топинг
Върху суровият блат слагаме конфитюра от смокините. За кокосовия топинг: В касерола смесваме маслото, захарта и водата....
Сладкиш с канелаСладкиш с канела
Готовият сладкиш с канела изваждаме от фурната и покриваме с кърпа....
Сладкиш със сливов конфитюрСладкиш със сливов конфитюр
Изпеченият сладкиш се намазва с конфитюра и се покрива с разбитите белтъци....
Черен сладкиш с конфитюрЧерен сладкиш с конфитюр
Готовият сладкиш се реже на ромбове и се поръсва с пудра захар. Черният сладкиш с конфитюр е много сполучлив....
Уханен сладкиш с конфитюрУханен сладкиш с конфитюр
Печем сладкиша със сладко на 180°C с вентилатор, докато придобие хубав загар. По желание поръсваме уханен сладкиш с конфитюр с пудра захар....
Лесен сладкиш с конфитюрЛесен сладкиш с конфитюр
12
Слага се конфитюра и тестото се разбърква хубаво. Изсипва се в намазана с олио тава и се пече на средната скара на фурната 20-30 минути....
Орехов сладкиш с конфитюрОрехов сладкиш с конфитюр
След като се изпече ореховият сладкиш с конфитюр, поръсваме с пудра захар....
Сладкиш с шипков мармаладСладкиш с шипков мармалад
Този Сладкиш с шипков мармалад е значително по-здравословен от други традиционни сладкиши....
Ябълков сладкиш с мармаладЯбълков сладкиш с мармалад
Готовият сладкиш оставяме да изстине и го поднасяме поръсен с пудра захар....
Вкусен сладкиш с мармаладВкусен сладкиш с мармалад
Допекох сладкиша със сладко до суха клечка. Поръсих вкусния сладкиш с мармалад с пудра захар и оставих да изстине, преди да го разрежа....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: