Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш с Тиква и Грис

Сладкиш с Тиква и Грис

Разгледай всички 23 кулинарни идеи за сладкиш с тиква и грис в Gotvach.bg.
Постен сладкиш с тиква и грисПостен сладкиш с тиква и грисНакрая се слага грис и отново се разбърква до хомогенност....
Маслен сладкиш с тиква и грисМаслен сладкиш с тиква и грис
Поставете прецедената тиква в блендер и пасирайте на пюре. Сипете пюрето при крема от грис и смесете до еднородна смес....
Черешов сладкиш с грис и сметанаЧерешов сладкиш с грис и сметана
Нарежете черешовия сладкиш с грис и сметана на кубчета (или парче с желания размер), поднесете и се насладете....
Шоко сладкиш с грис и кокосШоко сладкиш с грис и кокос
Шоко сладкишът с грис и кокос е готов....
Сочен сладкиш с грис и черешиСочен сладкиш с грис и череши
1
Сочният сладкиш с грис и череши е готов....
Какаов сладкиш с грис и кокосКакаов сладкиш с грис и кокос
Готовият сладкиш се поръсва с кокосови стърготини. Какаовият сладкиш с грис и кокос е много вкусен....
Ябълков сладкиш с грис и рикотаЯбълков сладкиш с грис и рикота
Сервираме нашия ябълков сладкиш с грис и рикота, нарязан на парчета, с по една лъжичка заквасена сметана отгоре и поръсваме със стафиди за декорация...
Сладкиш с извара, грис и сливиСладкиш с извара, грис и сливи
Печем на 180 градуса 30 минути сладкиша с грис. Оставяме нашия сладкиш с грис, извара и сини сливи за 3-4 часа да се стегне и сервираме....
Сладкиш с грис и карамелизирани бадемиСладкиш с грис и карамелизирани бадеми
Добавете последователно маслото, изварата, гриса и лимоновия сок....
Плодов сладкиш с грис и крушиПлодов сладкиш с грис и круши
След като се охлади плодовият сладкиш с грис, се поръсва с пудра захар....
Ябълков сладкиш с грис и медЯбълков сладкиш с грис и мед
1
Разбъркайте галетата с канелата и отделно гриса със содата....
Сладкиш с грис и карамелен сиропСладкиш с грис и карамелен сироп
Сипваме във формичка за печене покрита с хартия намазана с масло и поръсена с грис (приблизително 1 с.л.)...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка: