Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладко с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладко с Грис

Сладко с Грис

Разгледай всички 12 подбрани съвети за сладко с грис в Gotvach.bg.
Сладки изкушения с грисСладки изкушения с грисСладкишът с грис и мак също ще стане едно от любимите сладки изкушения на семейството ви....
Грис с вишнево сладкоГрис с вишнево сладко
Разредете сладкото със затопленото прясно мляко. Добавете захарта и сипете гриса....
Грис с плодово сладкоГрис с плодово сладко
Изстиналият десерт се гарнира със сладкото, поръсва се с бадеми и канела. Може да се поднесе, обърнат в чинийки....
ГрисГрис
Особено приятна кашата става с добавка на краве масло, малко ядки, сушени плодове, сладка, мармалади и дори бисквитки....
Мъфини с грис и сладкоМъфини с грис и сладко
От тази доза излизат 8-10 до 12 мъфини с грис и сладко , зависи от големината на формите....
Крем от грис и сладкоКрем от грис и сладко
Кремът се разсипва в купички, на дъното на които се слага по 2 ч.л. сладко. Отгоре също може да декорирате със сладко....
Царевичен ГрисЦаревичен Грис
Може да опитате царевичен грис със сирене, с круша, да си направите овчарски пай, палачинки или тутманик, царевичен кекс или дребни сладки и не на...
Пшеничен грисПшеничен грис
1
Освен известната каша с грис в Европа продуктът е популярен за пудинги с грис, десерти, сладкиши и дребни сладки....
Десерт с оризов грис и сладкоДесерт с оризов грис и сладко
1
Първо, сварете сиропа от водата и захарта, сладкото се прибавя накрая и се разбърква да се разтвори, моето е сладко от кайсии....
Kрем с грис и сладко от вишниKрем с грис и сладко от вишни
1
Декорираме отгоре с още сладко....
Веган грис халва със сладко от ябълкиВеган грис халва със сладко от ябълки
Забъркваме хомогенна гъста смес, като към сладкото от ябълки, прибавяме грис и пълнозърнестото брашно....
Диета с грисДиета с грис
Можете да подсладите каша със сладко или мед в малки количества. Плодовите закуски са разрешени през целия ден в малки количества....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: