Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиши от Хляб

Сладкиши от Хляб

Прегледай всички 23 избрани предложения относно сладкиши от хляб в Gotvach.bg.
Фъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкиши се съхранява в стъклен съд в хладилник....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата....
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
Ароматен сладкиш с ягоди за следобедното кафе или за закуска....
Захаросани портокалови корички за сладкишиЗахаросани портокалови корички за сладкиши
Съхраняват се в хладилник, може да се използват при направата на кексове, козунаци и други сладкиши....
Ябълков сладкиш и чаени бисквиткиЯбълков сладкиш и чаени бисквитки
Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече. Ябълковият сладкиш и чаени бисквитки е много вкусен и лесен за приготвяне....
Желе от малини за сладкишиЖеле от малини за сладкиши
В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...
Летен плодов сладкиш и ментинкаЛетен плодов сладкиш и ментинка
Сервирайте парче сладкиш с охладената напитка - това е лятна наслада за душата :)))...
Пържени сладкиши Букви и числаПържени сладкиши Букви и числа
1
В брашното се слагат мекото масло, бакпулверът и захарта. Добавят се яйцата, сокът от лимон, канелата, ванилията, като се омесва на ръка гладко тесто...
Айсинг за декорация на сладкишиАйсинг за декорация на сладкиши
3
Айсингът за декорация на сладкиши е готов....
Новогодишни кейк попс – сладкиши на клечкаНовогодишни кейк попс – сладкиши на клечка
Бисквитите се натрошават и се смилат. Бадемите се смилат заедно със захаросаните плодове. Смесват се с бисквитите и по малко се добавя маскарпонето...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: