Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиши с Брашно от Лимец

Сладкиши с Брашно от Лимец

Прегледай всички 24 авторски предложения за сладкиши с брашно от лимец в Gotvach.bg.
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълкиПечем сладкиша на 170 градуса до готовност. Поднасяме, като обръщаме в подходяща чиния....
Маслен крем за сладкишиМаслен крем за сладкиши
Крема може да ползвате за всякакъв вид пасти, торти, сладкиши....
Ябълков сладкиш и чаени бисквиткиЯбълков сладкиш и чаени бисквитки
Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече. Ябълковият сладкиш и чаени бисквитки е много вкусен и лесен за приготвяне....
Летен плодов сладкиш и ментинкаЛетен плодов сладкиш и ментинка
Прибавя се прясно мляко, олио и накрая пресято брашно с бакпулвера....
Пържени сладкиши Букви и числаПържени сладкиши Букви и числа
1
Добавят се яйцата, сокът от лимон, канелата, ванилията, като се омесва на ръка гладко тесто....
Желе от малини за сладкишиЖеле от малини за сладкиши
В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...
Захаросани портокалови корички за сладкишиЗахаросани портокалови корички за сладкиши
Съхраняват се в хладилник, може да се използват при направата на кексове, козунаци и други сладкиши....
Айсинг за декорация на сладкишиАйсинг за декорация на сладкиши
3
Айсингът за декорация на сладкиши е готов....
Мини сладкиши с плодове (без яйца)Мини сладкиши с плодове (без яйца)
Наредете плодовете и печете плодовите сладкиши на 180 градуса, около 25 минути. Охладете и поръсете с пудра захар....
Бадемов крокан за сладкиши и десертиБадемов крокан за сладкиши и десерти
Бадемовият крокан е подходящ за торти, сладкиши, сладолед....
Карамелен топинг за сладкиши и тортиКарамелен топинг за сладкиши и торти
Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....
Пухкав пандишпан за сладкиши и тортиПухкав пандишпан за сладкиши и торти
Изпечете пухкавия пандишпан за сладкиши и торти за около 35-40 мин., като задължително държите вратичката на фурната затворена през първите 20 мин...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: