Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече.
Ябълковият сладкиш и чаени бисквитки е много вкусен и лесен за приготвяне....

Прибавя се прясно мляко, олио и накрая пресято брашно с бакпулвера....

1

В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...

Съхраняват се в хладилник, може да се използват при направата на кексове, козунаци и други сладкиши....

Наредете плодовете и печете плодовите сладкиши на 180 градуса, около 25 минути.
Охладете и поръсете с пудра захар....

Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....

Изпечете пухкавия пандишпан за сладкиши и торти за около 35-40 мин., като задължително държите вратичката на фурната затворена през първите 20 мин...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: