Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Съхраняват се в хладилник, може да се използват при направата на кексове, козунаци и други сладкиши....

В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...

1

Нареждат се ябълките.
Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече....

Сервирайте парче сладкиш с охладената напитка - това е лятна наслада за душата :)))...

Наредете плодовете и печете плодовите сладкиши на 180 градуса, около 25 минути.
Охладете и поръсете с пудра захар....

Бисквитите се натрошават и се смилат. Бадемите се смилат заедно със захаросаните плодове. Смесват се с бисквитите и по малко се добавя маскарпонето...

Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: