Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладкиши с Ябълки и Стафиди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиши с Ябълки и Стафиди

Сладкиши с Ябълки и Стафиди

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за сладкиши с ябълки и стафиди в Gotvach.bg.
Великденски сладкиши със стафидиВеликденски сладкиши със стафидиТестото се разделя на четири и се оформят сладкиши....
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълки
Печем сладкиша на 170 градуса до готовност. Поднасяме, като обръщаме в подходяща чиния....
Кафени сладкишиКафени сладкиши
Смесете брашното, маята, захарта и топлото мляко в съд и добавете разтопено масло и замесете тесто. Смесете захарта, яйцето, топлата вода, кафето...
Сладкиши МелиндресСладкиши Мелиндрес
3
Жълтъците се разбиват, добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на лимона се настъргва и се добавя към жълтъците. Разбърква се добре и се...
Италиански сладкиши SoffioniИталиански сладкиши Soffioni
Обичате ли тестени сладкиши? А почитатели ли сте на италианската кухня?...
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
Ароматен сладкиш с ягоди за следобедното кафе или за закуска....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата....
Фъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкиши
Фъстъчен крокан за сладкиши се съхранява в стъклен съд в хладилник....
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
Сладкиши с пшеничен грисСладкиши с пшеничен грис
5
Готовият сладкиш се поръсва с пудра захар, докато е топъл. Консумира се студен....
Карамелен сироп за сладкишиКарамелен сироп за сладкиши
Полученият сироп е подходящ за сиропиране на торти и сладкиши....
Вишни, захаросани за сладкишиВишни, захаросани за сладкиши
Вишните се почистват от костилките. Това става с тънкия край на безопасна игла или със специален уред за вадене на костилки. Слагат се в голам...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: