Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме рибното филе и отстраняваме кожата му, ако има такава. Слагаме го в студена подсолена вода за 10 минути.
Нарязваме морковите и лука на...

Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....

Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...

Долейте около 60-100 мл вода, покрийте тавата или гювеча с фолио и сложете да се пече за около 50 минути в загрята фурна....

Средиземноморски гювеч в мултикукър с невероятен аромат и вкус!
Измиваме хубаво зеленчуците за гювеча под течаща, топла вода....

Препоръчвам ви да гарнирате гювеча с домашен колбас с полента, за да бъде по вкусно....

Постният гювеч отлично върви с козе или овче сирене и домашен хляб.
Постният гювеч с розмарин е много вкусен, опитайте го....

2

Варете около час, час и половина, този тюрлю гювеч е една чудесна заготовка за зимата....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: