Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пролетната супа може да се консумира като гореща, така и охладена.
Пролетната супа с киселец и лапад е много вкусна....

След като и той омекне, снемете супата от котлона, добавете натрошеното сирене и застройте с разбитите яйца и кисело мляко....

Варете 15 минути до омекване на картофите, след което сложете нарязаните лапад и киселец....

Сотираме ги за кратко в маслото, след което ги прибавяме към къкрещата супа.
Варенето продължава още 3-5 минути....

Съвет: Тази пролетна супа приготвям без застройка, когато член от семейството пости....

Чудно вкусна, засищаща и здравословна вечеря е тази градинска супа с два вида леща, лапад и киселец!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: