Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за Печене на Грил Тиган

Съвети за Печене на Грил Тиган

Прегледай всички 24 авторски предложения относно съвети за печене на грил тиган в Gotvach.bg.
Банички в грил тиганБанички в грил тиганБаничките в грил тиган са готови....
Пърленка на грил-тиганПърленка на грил-тиган
1
Пърленката на грил-тиган е готова....
Пилешко на грил тиганПилешко на грил тиган
Загравя се грил тиган, намазнен с зехтин, печем пилешките пържолки от двете страни до готовност....
Сепия на грил тиганСепия на грил тиган
Да се върнем на печенето на грил тиган....
Ципура на грил тиганЦипура на грил тиган
После се вадят, намазват се със зехтин и се изпичат на грил тиган за по 7-8 минути от всяка страна....
Калмари на грил тиганКалмари на грил тиган
Поставяме грил тигана да загрее добре. Поставяме всяка една от шайбите върху него, колкото побере площта му....
Свинско месо на грил тиган с неустоима разядкаСвинско месо на грил тиган с неустоима разядка
Пече се на грил тиган от двете страни и поднасяме с вкусната разядка. Страхотна комбинация с чаша вино. Добър апетит!...
Сурова наденица на грил тиганСурова наденица на грил тиган
Загряваме грил тигана върху котлона. Редим наденицата напречно на ребрата на грил тигана....
Мариновани крилца на грил тиганМариновани крилца на грил тиган
Подправените крилца печем до готовност от двете страни в намазан с мазнина грил тиган. Поднасяме с резенче лимон и пресен магданоз....
Сьомга стек на грил тиганСьомга стек на грил тиган
2
След това ги запечете на загрят грил тиган за 7-8 минути от всяка страна. Смесете продуктите за соса и поднесете рибата с него....
Лесни кюфтенца на грил тиганЛесни кюфтенца на грил тиган
Те се пекат в намазнен грилован тиган /около 10 минути за всяка страна/. Поднасят се със свежа салата....
Пилешки пържоли на грил тиганПилешки пържоли на грил тиган
Загрейте грил тиган и леко го намажете с мазнина, запечете пилешките гърди, поръсете ги с магданоз и сервирайте с гарнитура от зеленчуци по избор....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 9
51
43
33
22
10
Дай твоята оценка: