Gotvach.bg»Избрани Колекции»Съвети за Печене на Грил Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паламуд на грил тиган и пърженПечем за около по три минути при всяко обръщане.
Поднесете паламуд на грил тиган и пържен....
Аспержи на грил-тиган с филиран бадем
Аспержите на грил-тиган с филиран бадем са много вкусни!
Източник: GoodFood...
Толстолоб на грил тиганЗагряваме грил тигана и редим котлетите от толстолоб, които преди това се намазали с олио от всички страни....
3
Пърленки на грил тиган
Аз ползвах грил тиган, но може да изпечете пърленките и на скара или барбекю....
Скумрия на грил тиган
Печем скумрията на грил тиган до достигане на кулинарна готовност и придобиване на златист цвят.
Лимонът е за овкусяване преди консумация....
Шишчета на грил тиган
Нанизаните шишчета се запичат от всички страни на леко намаслен грилован тиган....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 9
51
43
33
22
10
Дай твоята оценка: