Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиде с каймаКраищата се навиват навътре и се оформя пиде.
Смесва се каймата с подправките, настърган кашкавал, парченца топено сирене и яйцето....
Пиде по раковски
Смесваме брашното и солта и долива лека полека чаша хладка вода. Замесваме разтегливо тесто.
Завиваме с мокра кърпа и оставяме за половин час...
Пиде по Аджарски
Извадете тавата, чукнете по едно яйце в средата на всяко пиде, поръсете ги с риган и върнете във фурната за около 2-3 минути, да се изпекат яйцата...
Пиде Екмек със семена
След като сме ги оформили, разбиваме жълтъка и го добавяме със сместа от олио и прясно мляко, намазваме готовото пиде....
Вегетарианско пиде без месо
Това пиде е от типа плосък хляб с плънка, което още се нарича в много краища по света турска пица....
Пиде със сос Болонезе
След като извадим пидето поръсваме с настърган кашкавал.
Пидето със сос Болонезе е много вкусно....
Рамазан пиде (Ramazan Pidesi)
Отново се натопяват в зехтин и се оформят линии в средата на пидето - в хоризонтал и вертикал, да се образуват квадрати....
Турско пиде с кашкавал
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за турско пиде, турска пица или този вкусен турски бюрек....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: