Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиде по АджарскиИзвадете тавата, чукнете по едно яйце в средата на всяко пиде, поръсете ги с риган и върнете във фурната за около 2-3 минути, да се изпекат яйцата...
Пълнозърнесто Пиде Екмек
Консумирайте турския хляб с любимите си ястия или пък срязан надлъжно за сандвичи.
Разкошен!...
Пиде с кайма
Краищата се навиват навътре и се оформя пиде.
Смесва се каймата с подправките, настърган кашкавал, парченца топено сирене и яйцето....
Пиде със сирена
Затоплете прясното мляко. Добавете маята заедно със захарта и 1 с.л. брашно. Оставете маята да се активира.
Пресейте брашното, добавете солта,...
Турско пиде с кашкавал
В дълбок съд поставяме прясното мляко заедно с маята. Добавяме и захарта към тях. Разбъркваме добре, за да може да се разтвори самата мая.
Когато...
Ароматно пиде с извара
Съставките за тестото се забъркват заедно докато се получи меко тесто. Грамажът може да варира до 50 г поради различните типове брашно. Добавяйте...
Домашно пиде с моцарелаВ дълбок съд пресяваме брашното и в средата му правим кладенче, в него изсипваме солта, захарта и олиото. С помощта на хладка вода замесваме твърдо...
6
Пиде Екмек със семена
След като сме ги оформили, разбиваме жълтъка и го добавяме със сместа от олио и прясно мляко, намазваме готовото пиде....
Пиде с разкошна плънка
Наситнете месото. След това нарежете на ситно чесъна и лука, както и двата вида чушки.
Загрейте равни количества олио и масло и запържете плънката...
Вегетарианско пиде без месо
Това пиде е от типа плосък хляб с плънка, което още се нарича в много краища по света турска пица....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: