Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с Кисело Мляко и Сирене

Тутманик с Кисело Мляко и Сирене

Открий всички 24 избрани предложения относно тутманик с кисело мляко и сирене в Gotvach.bg.
Тутманик със сирене и кашкавалТутманик със сирене и кашкавалРазтвряме маята в топло прясно мляко, а содата угасяме в киселото мляко. Замесваме меко тесто, което се разточва на кора, дебела около 1 пръст....
Тутманик без сиренеТутманик без сирене
Тутманикът без сирене е много вкусен....
Тутманик със сиренеТутманик със сирене
3
Тутманикът със сирене е готов....
Бъркан тутманик със сирене и кашкавалБъркан тутманик със сирене и кашкавал
Прибавят се последователно и при периодично разбъркване солта, захарта, олиото и киселото мляко....
Вит тутманик със сирене и яйцаВит тутманик със сирене и яйца
Витият тутманик със сирене и яйца се оставя да втаса. Намазва се с отделеният жълтък, който е разреден с няколко капки олио и прясно мляко....
Лесен тутманик със сирене и сусамЛесен тутманик със сирене и сусам
След това Лесен тутманик със сирене и сусам е готов за нападане!...
Усукан тутманик със сирене и маслоУсукан тутманик със сирене и масло
В кладенчето добавяме прясното мляко, водата, яйцата, олиото, киселото мляко и солта. Замесваме до получаване на меко тесто за тутманици....
Тутманик с овче сирене и джумеркиТутманик с овче сирене и джумерки
1
Когато порозовее тутманикът с овче сирене и джумерки, е готов....
Страхотен тутманик със сирене и кашкавалСтрахотен тутманик със сирене и кашкавал
Страхотният тутманик със сирене и кашкавал е готов....
Вит тутманик със сирене и кашкавалВит тутманик със сирене и кашкавал
2
За този вкусен ретро тутманик маята се разтваря със захарта в леко затопленото прясно мляко. Оставя се да шупне....
Тутманик с извара, сирене и кренвиршТутманик с извара, сирене и кренвирш
1
Готовия тутманик намажете с масло и завийте с чиста кърпа!...
Вкусен тутманик със сирене и маслоВкусен тутманик със сирене и масло
Поднасяме айрян към вкусния тутманик със сирене....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 10
52
42
32
24
10
Дай твоята оценка: