Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Усукан тутманик със сирене и масло
В кладенчето добавяме прясното мляко, водата, яйцата, олиото, киселото мляко и солта.
Замесваме до получаване на меко тесто за тутманици....
Лесен тутманик със сирене и кашкавал
Печете на 150- 200 °C до готовност и преди да извадите от фурната, поръсете обилно с нестърган кашкавал вашия лесен тутманик със сирене и кашкавал...
Вит тутманик със сирене и яйца
Витият тутманик със сирене и яйца се оставя да втаса. Намазва се с отделеният жълтък, който е разреден с няколко капки олио и прясно мляко....
Лесен тутманик със сирене и сусам
След това Лесен тутманик със сирене и сусам е готов за нападане!...
Вит тутманик със сирене и кашкавалЗа този вкусен ретро тутманик маята се разтваря със захарта в леко затопленото прясно мляко. Оставя се да шупне....
2
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 10
52
42
32
24
10
Дай твоята оценка: