Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Уникално Заешко в Гювеч

Уникално Заешко в Гювеч

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно уникално заешко в гювеч в Gotvach.bg.
Печен заек в гювечПечен заек в гювечПодреждайте в гювеча, като между месото слагате скилидките чесън, розмарина и дафиновия лист....
Пълнен заек в гювечПълнен заек в гювеч
Останалото зеле сипете на дъното на гювеча, отгоре разпределете заека и отстрани сложете обелени и нарязани картофи, овкусени предварително със сол...
Лесен заек в гювечЛесен заек в гювеч
Залейте с вода и печете заешкия гювеч на 250 градуса за около 2 часа и 30 минути....
Задушен заек в гювечЗадушен заек в гювеч
Добър апетит с този вкусен задушен заек в гювеч!...
Домашен заек в гювечДомашен заек в гювеч
Накрая добавяме листата дафинов лист и печем домашен заек в гювеч във фурна на 180 градуса за около два часа....
Уникално заешко в крок потУникално заешко в крок пот
За тези, които нямат уред крок пот, заешкото може да се приготви и в гювеч, като там времето за готвене е около два часа и половина и се налива повече...
Заешко с грах в гювечЗаешко с грах в гювеч
След това може да поднесете заешкото с грах в гювеч....
Заешко със зеленчуци в гювечЗаешко със зеленчуци в гювеч
6
Слагаме гювеча да се пече около 2 часа на 160-170 градуса в умерена фурна. Капака може да се замаже с тесто от брашно и вода....
Овчарски гювеч със заешко месоОвчарски гювеч със заешко месо
Взимаме гювеч и на дъното му слагаме зеленчуковата смес. Върху нея слагаме месото, дафиновите листа, черния пипер, сол на вкус и бульона....
Заек със зеленчуци в гювечЗаек със зеленчуци в гювеч
3
Заекът със зеленчуци в гювеч е готов....
Заек, задушен в пръстен гювечЗаек, задушен в пръстен гювеч
1
Готовият задушен заек поръсвате с черен пипер. Заекът, задушен в пръстен гювеч е готов....
Пълнен заек в глинен гювечПълнен заек в глинен гювеч
За рецептата за пълнен заек в глинен гювеч измиваме си добре заека и го подсушаваме. Оставяме на страна, за да си приготвим плънката....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: