Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френски Ябълков Сладкиш

Френски Ябълков Сладкиш

Прегледай всички 36 подбрани съвети относно френски ябълков сладкиш в Gotvach.bg.
Ябълков сладкиш с канелаЯбълков сладкиш с канелаПечем ябълковия сладкиш в загрята фурна 180 градуса за 35 минути. Изважда се и щом се охлади поръсваме с пудра захар....
Ябълков сладкиш с топингЯбълков сладкиш с топинг
Когато се изпече този сладкиш има хрупкава коричка, която приятно омеква след поставянето на маскарпонето....
Ябълков сладкиш с лимецЯбълков сладкиш с лимец
Печем ябълковия сладкиш на 180 градуса 30 минути. Получава се много сочен и вкусен ябълков сладкиш с лимец....
Ябълков сладкиш с извараЯбълков сладкиш с извара
Украсява се с резени ябълка, които са нарязани. Пече се до готовност. Поръсва се пожелание с кокосови стърготини....
Ябълков сладкиш с маскарпонеЯбълков сладкиш с маскарпоне
1
Режат се останалите 2 ябълки на резенчета, подреждат се ветрилообразно, поръсват се със захар и се пече сладкишът в предварително загрята на 180 градуса...
Ябълков сладкиш с поливкаЯбълков сладкиш с поливка
Вижте също как да си направите сладкиш с ябълки и бисквити или класическия ябълков пай....
Ябълков сладкиш в микровълноваЯбълков сладкиш в микровълнова
Формата се слага върху специална подложка и ябълковият сладкиш се пече 12 мин при 180 Вт....
Ябълков сладкиш с какаоЯбълков сладкиш с какао
Ябълковият сладкиш печем в загрята фурна на 180 до готовност, като проверяваме с клечка....
Ябълков сладкиш с глазураЯбълков сладкиш с глазура
Сладкишът се пече в загрята фурна на 190 градуса....
Ябълков сладкиш с карамелЯбълков сладкиш с карамел
Охладете и обърнете сладкиша с помощта на чиния. Преди поднасяне, нарежете ябълковия сладкиш на подходящи парчета....
Ябълков сладкиш с рикотаЯбълков сладкиш с рикота
След като се извади от фурната, ябълковият сладкиш се поръсва с пудра захар. Ябълковият сладкиш с рикота е готов....
Ябълков сладкиш с локумЯбълков сладкиш с локум
1
Отгоре се разпределят нарязани кубчета от локума, ябълка и орехови ядки. Печем в загрята фурна 180°C до суха клечка около 30 минути....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
53
44
33
20
10
Дай твоята оценка: