Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френски Ябълков Сладкиш

Френски Ябълков Сладкиш

Прегледай всички 36 подбрани съвети относно френски ябълков сладкиш в Gotvach.bg.
Ябълков сладкиш с поливкаЯбълков сладкиш с поливкаОставяме ябълковия сладкиш да изстине 5 мин. Сместа, която сме си отделили, разбъркваме с четчица и намазваме отгоре сладкиша много добре....
Ябълков сладкиш по гръцкиЯбълков сладкиш по гръцки
2
Охладете го и залейте с него готовия сладкиш. Поръсете гръцкия сладкиш с пудра захар и поднесете....
Ябълков сладкиш от детствотоЯбълков сладкиш от детството
Печем в умерена фурна, след което обръщаме сладкиша и поръсваме с пудра захар....
Ябълков сладкиш от хлябЯбълков сладкиш от хляб
След като е готов и се извади, се оставя да поизстине леко, след което се поръсва с пудра захар лесният ябълков сладкиш от хляб....
Ябълков сладкиш за КоледаЯбълков сладкиш за Коледа
Опитайте и вие моята идея за коледен ябълков сладкиш!...
Ябълков сладкиш на пластовеЯбълков сладкиш на пластове
След като се изпече и изстине сладкишът, по желание може да поръсите с пудра захар....
Френски ябълков тартФренски ябълков тарт
2
След изпичане се вади от формата, разрязва се и се поднася със сладолед или сметана с лъжичка сладко по избор....
Френски ябълков фланФренски ябълков флан
Загрейте фурната на 200 градуса. Сипете маслото и брашното в купа и разбийте до получаването на трохи. Сипете пудрата захарта и водата, разбийте до...
Веган ябълков сладкиш с ядкиВеган ябълков сладкиш с ядки
Днес ви предлагам един веган сладкиш с ябълки и ядки, с който може да се подсладите и по време на пости....
Лек ябълков сладкиш с медЛек ябълков сладкиш с мед
Ябълките се обелват и изчистват. Пасират се и към тях се добавят яйцето, олиото и прясното мляко. Добавят се и царевичното брашно и брашното от...
Ябълков сладкиш с крема сиренеЯбълков сладкиш с крема сирене
Сладкишът се пече на 180 градуса около 30 мин. Като се извади, се поръсва със смлени орехи....
Ябълков сладкиш с карамелен сосЯбълков сладкиш с карамелен сос
Лесен за приготвяне и много вкусен ябълков сладкиш, колкото престоява по-мек става – като сиропиран!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
53
44
33
20
10
Дай твоята оценка: